HV71 – Rögle

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

HV71 har presterat sedan tränarskiftet. Johan Lindbom tog över rollen som tränare efter fd Samuelsson. Smålänningarna går en dramatisk kamp, för att undvika detta negativta kvalspel. Inför senaste matchen i lördags, låg HV före Brynäs och därmed ovanför kvalstrecket. Trots att Jönköpingsklubben kunde vinna en jämn kamp med 3-2 efter förlängning borta mot Linköping blev dem ändock passerade av Brynäs.

Rögle har även de en hel del att spela för även om laget inte har kniven mot strupen. Med 69 inspelade poäng på 47 matcher ligger de på niondeplats inför denna omgången. Avståndet upp till den åtråvärda sjätteplatsen är fem poäng och lika stort är avståndet ner till den mindre önskvärda elfteplatsen. HV71 har vunnit sina tre senaste hemmamatcher och man har ett stort stöd i Husqvarna Garden.

Jag spelar på HV71 inkl. ÖT/Straffar till 1,87 @ expekt.

  • Match: HV71 – Rögle
  • Spel: HV71 inkl. ÖT/Straffar
  • Odds: 1,87 @ expekt
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 28/2

SpelbolagBonusLänk
1500 krSpela här!

Lämna ett svar