Minnesota – NY Islanders

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Minnesota Wild placeras på tredjeplats i Central Division. Senast hade hemmalaget 0-2-underläge inför sista perioden, mot Columbus. Minnesota lyckades dock vända till seger, där Kaprizov skickade in 3-2 i förlängningen, som fullbordade ett hattrick. Minnesota var det klart bättre laget i matchen. Dess seger innebär att hemmalaget tagit fem segrar på de sex senaste matcherna. Klubben är formstarka.

New York Islanders har gått bra på slutet då man vunnit tre av sina fyra senaste matcher, och laget höll nollan senast mot Winnipeg. Dessutom var Barzal borta pga skada, vilket imponerar klart mer. Man har dock haft Sorokin i ryggen som varit riktigt bra i kassen, och även om det är en klassmålvakt så kan han inte leverera konstant. Minnesota är det bättre laget och har färre problem i spelartruppen.

Jag spelar på raka ettan till 2,15 @ Unibet.

  • Match: Minnesota – NY Islanders
  • Spel: Minnesota (1)
  • Odds: 2,15 @ Unibet
  • Insats: 2/10
  • Spelstopp: 02:00, 1/3

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar