Tingsryd – Modo

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Tingsryd placeras på nästjumboplatsen i tabellen. Smålänningarna torskade senast mot Västerås med 4-2. Tingsryd har emellertid fyra poäng till säker mark, och med Modo, Djurgården och AIK kvar, så talar mycket för att hemmalaget kommer spela kval. Dessutom är Tingsryd ligans svagaste hemmalag, vilket knappast talar för att klubben ska kunna slå gästande Modo denna fredagskvällen.

Modo har gått som tåget under säsongen och de hade ett rejält grepp om seriesegern för ett tag sedan. Klubben har dock haft det klart tuffare på slutet med bara tre segrar på de tio senaste matcherna, vilket gjort att Modo nu enbart har två poäng tillgodo på Björklöven. Dessutom har man efter denna matchen Södertälje och Karlskoga kvar, två inte helt enkla matcher, så denna matchen betyder en hel del.

Jag spelar på raka tvåan till 1,64 @ bet365.

  • Match: Tingsryd – Modo
  • Spel: Tingsryd (1)
  • Odds: 1,64 @ bet365
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 3/3

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar