Bayern München – PSG

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Bayern München kontrollerade det senaste åttondelsfinalmötet mellan lagen, utan att skapa några heta målchanser. Julen Nagelsmann kunde dock vara nöjd med sitt lags prestation i Frankrike. Bayern skulle också hitta det viktiga målet och ikväll när dubbelmötet vänder till Tyskland, är röda maskinen i ledning. Bayern hittas såklart på förstaplatsen i Bundesliga och är samtidigt formstarka.

PSG fick inte matchen dit fransmännen ville och som så ofta förr, hade laget svårt att hitta den optimala balansen i laget. Att Kylian Mbappe dessutom saknades från start gjorde inte situationen lättare och det var inte för ens just Mbappe kom in på plan de skulle skapa chanser. Givet förutsättningarna förväntas ett dramatisk möte och att Bayern München kommer lösa avancemanget på hemmaplan.

Jag spelar på raka ettan till 1,95 @ ComeOn.

  • Match: Bayern München – PSG
  • Spel: Bayern München (1)
  • Odds: 1,95 @ ComeOn
  • Insats: 3/10
  • Spelstopp: 21:00, 8/3

SpelbolagBonusLänk
comeon1750 kr
Spela här!

Lämna ett svar