Bournemouth – Liverpool

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Bournemouth upplevde förra helgen en blytung förlust, efter tappat 2-0-ledningen på Emirates Stadium mot Arsenal. Trots att laget svarat för ganska bra insatser på sistone, hittas klubben på sistaplatsen inför denna ligaomgång. Nu senast blev det förlust med 3-2 mot Arsenal och dessförinnan torskade dem mot Manchester City med 4-1. Ingen förväntar sig att lågbudgetlaget ska plocka poäng idag.

Liverpool visat att man är på väg mot rätt spår. Inför rivalmötet mot Manchester United i söndags hade man tagit tre segrar och ett kryss på de fyra senaste ligamatcherna och på så vis var det ingen skräll att man vann den matchen. Men att det skulle sluta 7-0 hade troligen inte den mest optimistiske Liverpool-supportern ens vågat drömma om. Här bör gästerna kunna vinna matchen ganska övertygande.

Jag spelar på Liverpool -1 mål (Asian Handicap) till 1,80 @ Unibet.

  • Match: Bournemouth – Liverpool
  • Spel: Liverpool -1 (AH)
  • Odds: 1,80 @ Unibet
  • Insats: 4/10
  • Spelstopp: 13:30, 11/3

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar