Newcastle – Wolves

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Newcastle åtetfinns på sjätteplatsen i Premier League. Klubben är formsvaga med enbart tre poäng på senaste fem matcherna. Hemmalaget har fått välbehövlig vila och bör komma ut betydligt mer fräscha här. Nämnvärt är, att laget har mött tuffa motståndare på slutet, Man City, Liverpool, och Man United. Samtidigt har de haft stolpe-ut i kryssmatcherna mot Bournemouth, samt West Ham.

Wolverhampton hittas på trettondeplatsen och Wolves glänser inte alls. Borde varit i underläge senast hemma på Molineux Stadium, men räddade sig av virket två gånger om. När Spurs var ineffektivt satte istället ”Vargarna” 1–0 i andra halvlek och höll undan. Tre blytunga poäng in, vilket ger laget arbetso. Man tar främst sina poäng hemma och var rejält blekt i senaste bortamatchen på Anfield.

Jag spelar på raka ettan till 1,68 @ Nordicbet.

  • Match: Newcastle – Wolves
  • Spel: Newcastle (1)
  • Odds: 1,68 @ Nordicbet
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 17:30, 12/3

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet1500 krSpela här!

Lämna ett svar