Malmö – Brynäs

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Malmö visade under säsongsavslutningen, att klubben hittat formen. Hemmalaget har varit förberedda för kval, gruppen har kommit ihop, och tränare Tomas Kollar, har slutligen lyckats med spelidén. Malmö visade upp ett vägvinnande spel i första kvalmatchen. Malmös höga press gav utdelning, främst i den andra perioden, och Brynäs hade väldigt svårt att komma ur zon som resulterade i långa Malmöanfall.

Brynäs gjorde panikvalet att byta tränare igen inför ett kommande kvalspel och på bänken står nu Ove Molin som huvudcoach. Någon skillnad i spelet sågs inte nämnvärt. Defensivt var problemen inte fixade. Svårigheterna att ta sig ur zon fortsatte och det blev under matchens gång bara rörigare. Spetsförvärvet Jussi Olkinoura i kassen tar inga fler puckar än det han ska och detta kan innebära att de ramla ur SHL.

Jag spelar på Malmö ML till 1,66 @ expekt.

  • Match: Malmö – Brynäs
  • Spel: Malmö ML
  • Odds: 1,66 @ expekt
  • Insats: 4/10
  • Spelstopp: 19:30, 16/3

SpelbolagBonusLänk
1500 krSpela här!

Lämna ett svar