Örebro – Timrå

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Örebro inleder slutspelet på hemmaplan, vilket naturlugtvis gynnar laget eftersom Örebro är starka på hemmaplan. Närkelaget har tagit 16/26 segrar på hemmaplan under grundserien. Nu är det dock skarpt läge och hemmalaget möter även ett lag som verkligen varit en positiv överraskning. Örebro besitter bra spelare som Abols, Leino, Brome och Näkyvä för att nämna några.

Timrå plockade femteplatsen den här säsongen, vilket även var klart bättre än förväntat. Detta tack vare att Timrå vann fyra av de fem sista matcherna. Man har gjort det bra på hemmais under säsongen men det som gjort att de slutade högt upp i tabellen var det fina spelet på bortais. Bara Växjö och Färjestad tog fler poäng, så man har visat att man även hanterar bortaspelet. Alltså bör de inte räknas bort här.

Jag spelar på raka tvåan till 3,00 @ bet365.

  • Match: Örebro – Timrå
  • Spel: Timrå (2)
  • Odds: 3,00 @ bet365
  • Insats: 1/10
  • Spelstopp: 19:00, 17/3

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar