Osasuna – Villarreal

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Osasuna hänger alltjämt kvar på övre tabellhalvan och har fortfarande en plats ute i Europa inom sikte. Rayo Vallecano på sjundeplatsen är enbart en poäng före dem i tabellen, men hemmalagets nuvarande form känns väldigt tveksam. Tacksamt för Osasuna att klubbarna mellan sjunde och tiondeplatsen är formsvaga. Senast åkte hemmalaget på en snöplig bortaförlust mot Valencia.

Villarreal är numer utslaget ur Conference League, och fokus ligger på ligan, där de kanske fortfarande har en liten chans att slå sig in i topp fyra. Quique Setién visade tydligt att han inte tänkte fästa särskilt stor vikt vid ett avancemang i den europeiska tredjeturneringen nu i veckan. Det var ett reservbetonat lag som ställde upp borta mot Anderlecht i returen och följaktligen förlorade de med 0-1.

Jag spelar på Villarreal +0 (Asian Handicap) till 1,83 @ Unibet.

  • Match: Osasuna – Villarreal
  • Spel: Villarreal +0 (AH)
  • Odds: 1,83 @ Unibet
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 16:15, 19/3

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar