Barcelona – Osasuna

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Barcelona är otroligt pressade inför söndagskvällen när Osasuna gästar Barcelona. Katalanerna har inte råd med poängtapp. Gästerna vann faktiskt i Katalonien förra säsongen Det lär dock inte återupprepas. Hemmaklubben hade inte mycet på spel och motsatsen gäller samtidigt ikväll. Barcelona går fortsatt trögt i högstaligan och måste helt enkelt få med sig resultat nu ikväll, poängtappen har blivit för många.

Osasuna såg riktigt bra ut som nykomlingar förra säsongen och lyckades till slut säkra en tiondeplats i La Liga, högst imponerande. Denna säsongen har man dock inte lyckats bygga vidare på det och istället har man stött på problem, främst offensivt. Till mötet mot Barcelona kommer man dessutom med en svag form, och det krävs ju oftast ett högt självförtroende med några segrar i bagaget mot Barca.

Jag spelar på Barcelona -1,5 (Asian Handicap) till 1,75 @ bet365.

  • Match: Barcelona – Osasuna
  • Spel: Barcelona -1,5 (AH)
  • Odds: 1,75 @ bet365
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 14:00, 29/11

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar