NY Rangers – Nashville

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

New York Rangers besöks av Nashville Predators denna måndagsnatt. Klubben har gjort förändringar i spelartruppen innan deadline genom att exemepelvis plocka in Vladimir Tarasenko, samt Patrick Kane. Spelarna tar plats, vilket rubbade balansen i truppen kortsiktigt. Nu har Tarasenko gjort 18 matcher, och Kane åtta. Det märks tydligt att man nu börjar hitta rytmen igen.

Nashville Predators vann det senaste mötet mellan klubbarna med 2-1. Mycket har hänt och samtidigt som Rangers stärkt sin trupp innan deadline så valde Nashville att göra tvärtom. Dessutom har nattens gäster tunga namn på skadelistan. Spelare som Filip Forsberg, Ryan Johansen och Ryan McDonaugh saknas och det är spelare som laget behöver för att ge Rangers en match.

Jag spelar på raka ettan till 1,75 @ NordicBet.

  • Match: NY Rangers – Nashville
  • Spel: NY Rangers (1)
  • Odds: 1,75 @ NordicBet
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 00:00, 20/3

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet1500 krSpela här!

Lämna ett svar