Colorado – Chicago

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Colorado Avalanche är inte bara favoriter inför denna tillställning, hemmalaget har dessutom en väldigt fin form. Colorado har vunnit fem raka matcher och krossade Detroit senast med 1-5 på bortaplan. Dess stjärnoror levererar. Cale Makar som är lagets backgigant har producerat 15 poäng under de senaste sju matcherna. Även spelare som Nathan MacKinnon och Miko Rantanen är också formstarka just nu.

Chicago Blackhawks har inte bara ett sämre lag, utan även en dålig form. Laget har förlorat sex av dess sju senaste matcher på bortaplan och har totalt släppt in 24 mål på dessa matcher. När Avalanche står för motståndet, är det inget snack om att bortalaget står inför en tuff uppgift. Inbördes möten talar till Colorados fördel. Avalanche har vunnit 8 av de 10 senaste matcherna mot Blackhawks.

Jag spelar på Colorado -1,0 mål till 1,63 @ Unibet

  • Match: Colorado – Chicago
  • Spel: Colorado -1,0 mål
  • Odds: 1,63 @ Unibet
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 02:00, 21/3

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar