Kroatien – Wales

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Kroatien visade återigen klass i vintras när hemmalaget avancerade till semifinalen i världsmästerkapet, men där vann mästarna Argentina. Kroaterna kunde däremot vinna den sista matchen, samt belönades med VM-brons, vilket kroaterna ska vara väldigt nöjda med. Många fortsätter även förvånas av hur stabila det här landet är som fotbollsnation, trots att dem endast har fyra miljoner invånare.

Wales har en sämre period bakom sig och det blev tyvärr inget lyckat gruppspel i VM. Man var chanslösa och det var inte ens nära att Wales skulle avancera vidare från gruppspelet. Ett oavgjort möte mot USA var det enda som laget fick med sig. På förhand ser Kroatien ut att vara gruppfavoriten följt av Turkiet och Wales. De två sistnämnda kommer förmodligen göra upp om den viktiga andraplatsen.

Jag spelar på raka ettan till 1,52 @ Unibet.

  • Match: Kroatien – Wales
  • Spel: Kroatien (1)
  • Odds: 1,52 @ Unibet
  • Insats: 2/10
  • Spelstopp: 20:45, 25/3

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar