Frölunda – Färjestad

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Frölunda inkasserade välförtjänt en 2-1-seger senast och även om de inledningsvis låg under, kämpade göteborgna sig tillbaka och förde spelet under långa perioder. Segermålet kom under mittenskedet av tredje perioden, och därefter skulle Roger Rönnbergs manskap se till att hålla undan. Man fick med sig en mycket tung seger. Inför kvällens match kan laget dessutom avgöra denna kvartsfinal.

Färjestad har varit steget före genom hela denna täta kvartsfinalserien, men inför avgörandet så ligger istället övertaget hos Frölunda. I de första fyra matcherna så fick vi se fyra raka hemmasegrar för båda lagen och inför det viktiga femte mötet i Karlstad så lyckades göteborgarna bryta mönstret. Nu får de chansen att avgöra kvartsfinalmötet mot de regerande mästarna inför sin hemmapublik.

Jag spelar på raka ettan till 2,00 @ betsson.

  • Match: Frölunda – Färjestad
  • Spel: Frölunda (1)
  • Odds: 2,00 @ betsson
  • Insats: 2/10
  • Spelstopp: 19:00, 27/3

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar