Växjö – Luleå

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Växjö inledde denna kvartsfinalen som favoriter, då hemmalaget blev seriesegrare. Samtidigt hade laget 3-1 i matcher och tre matchbollar, men med två torskar samt enbart ett mål framåt, är det 3-3 i matcher och idag avgörs matchserien. Växjö har chansen att avancera vidare inför hemmapubliken. Hemmalaget är pressade men de bör kunna hantera detta. Dessutom besitter Växjölaget en bättre spelatrupp.

Luleå slutade på tiondeplats i grundserien och de fick gå igenom en tuff åttondelsfinal mot Oskarshamn där det först efter förlängning stod klart att klubben tog sig vidare. I denna matchserien har man lyckats stänga ner Växjö i flera matcher, och senast släppte Luleå till noll skott mot egen kasse i sista perioden när Växjö jagade kvittering. Det är dock på hemmaplan man varit klart bäst, så det är ett minus här.

Jag spelar på raka ettan till 1,77 @ Unibet.

  • Match: Växjö – Luleå
  • Spel: Växjö (1)
  • Odds: 1,77 @ Unibet
  • Insats: 3/10
  • Spelstopp: 19:00, 28/3

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!


Lämna ett svar