Färjestad – Frölunda

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Färjestad slutade på tredjeplatsen i grundserien. Värmlänningarna spelade ihop 90 poäng, och slutade nio poäng bättre Frölunda. I kvartsfinalen hade båda lag vunnit sina respektive hemmamatcher när fyra möten hade spelats. Därefter bröt dagens gäster trenden och de vann med 2-1 i Karlstad. Frölunda kunde avgöra i Göteborg, men Färjestad skulle dock sabba den festen, med siffrorna 4-2.

Frölunda slutade på sjätteplatsen i grundserien. Värt att notera från mötet senast är att Frölundas Jere Innala och Filip Johansson var tillbaka i spel medan Färjestad fick klara sig utan Theodor Lennström och Michael Lindqvist på grund av sjukdom. Här möts två jämnstarka lag och återigen lär det vara de små marginalerna som fäller avgörande. Hemmafaktorn talar till Färjestads fördel men bortfallen oroar.

Jag spelar på under 5,5 mål till 1,64 @ Unibet

  • Match: Färjestad – Frölunda
  • Spel: Under 5,5 mål
  • Odds: 1,64 @ Unibet
  • Insats: 3/10
  • Spelstopp: 19:00, 29/3

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar