Elfsborg – Häcken

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Elfsborg har fått träningsspela under försäsongen. Hemmaklubben lyckades alltså, inte kvalificera sig till cupens gruppspel, och har därav inte spelat tävlingsmatcher. Det spelar roll och kommer säkert synas litegrann inför premiären på Borås Arena. Laget förlitar sig på Bernhardsson, Baidoo och Frick. Detta är givetvis starka namn, men samtidigt har de tappat Zandén, Strand, Väisänen, Jarju och Alm.

Häcken är i full gång med tävlingssäsongen och har redan hunnit visa vad laget går för. Svenska cupens resultat säger sitt och prestationerna där talar om att klubben redan är i fullgod form. Nu är det dags för allsvensk premiär och då går man in med ett kraftigt självförtroende. Jag håller mästarna väldigt högt inför den här säsongen också och det är inte helt omöjligt att man går och försvarar titeln.

Jag spelar på Häcken +0 mål (Asian Handicap) till 1,68 @ bet365.

  • Match: Elfsborg – Häcken
  • Spel: Häcken +0 (AH)
  • Odds: 1,80 @ bet365
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 3/4

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar