NY Rangers – Tampa Bay

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

New York Rangers spelar hemmamatch i Madison Square Garden, mot Tampa Bay Lightning under den här torsdagsnatten. Klubben placeras inför mötet mot Tampa Bay på tredjeplats i Metropolitan Division, bakom Hurricanes som leder, samt New Jersey. Det skiljer bara ett par poäng mellan klubbarna. Rangers kan fortfarande ta över förstaplatsen i divisionen och därmed matcha ett Wild Card-lag.

Tampa Bay Lightning gästar alltså inatt och Lightning har haft det svårt att få till det på bortais, senaste veckorna. De har förlorat tre av sina fyra senaste bortamatcher och jag tror de kommer få det tufft mot ett hemmastarkt Rangers. Rangers stortrivs på hemmaplan och har verkligen fått till resultaten senaste tiden. Av de 14 senaste hemmamatcherna har de vunnit nio av dessa.

Jag spelar på New York Rangers ML till 1,80 @ ComeOn.

  • Match: NY Rangers – Tampa Bay
  • Spel: NY Rangers ML
  • Odds: 1,80 @ ComeOn
  • Insats: 2/10
  • Spelstopp: 01:30, 6/4

SpelbolagBonusLänk
comeon1750 kr
Spela här!

Lämna ett svar