Växjö – Frölunda

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Växjö tappade matchserien till 1-2 och senast väntade en väldigt viktig bortamatch. Smålänningarna var numret större, och lyckades vinna bataljen med 2-0. Samtidigt spelade Lakers den tråkiga hockeyn som smålänningarna ska. Även om det inte är särskilt rolig hockey, handlar det om att vinna. Segern senast betydde att laget tog tillbaka hemmaplansfördelen. Lakers har varit starka på hemmais denna säsong.

Frölunda har gjort en bra matchserie, då de bland annat även stulit en match på bortais. En match där Lars Johansson storspelat. Just målvaktsspelet har varit riktigt bra egentligen genom hela slutspelet då Johansson är runt 93% i räddningsprocent. Offensivt har laget dock stundtals problem med att skapa tillräckligt med lägen, inte för att man har en svag trupp, utan att Växjö är defensivt skickliga.

Jag spelar på under 5,0 mål till 1,68 @ Unibet.

  • Match: Växjö – Frölunda
  • Spel: Under 5,0 mål
  • Odds: 1,68 @ Unibet
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 15:15, 8/4

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar