Häcken – Kalmar

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Häcken besitter guldformen i säsongsstarten av Allsvenskan. Hisingslaget plockade välförtjänta poäng senast mot Hammarby. Oväntad kross, men samtidigt, var laget rättvisa favoriter på Bravida Arena. Nu inkasserades denna vinst säkrare samt mer behagligt än förväntat. Efter två omgångar har man plockat sex poäng. Häcken har visat, att de kommer slåss om guld även den här säsongen.

Kalmar levde upp till förväntningarna i mötet med IFK Göteborg. Smålänningarna vann med två bollar efter ett sent avgörande med spiken i kistan. Dock är blåvitt svaga för tillfället. Premiären mot Malmö säger annat, man stod upp bra, men MFF avgjorde på straff. Hur dess säsong blir det här året, återstår att se, men det är väldigt mycket som gjorts om och behöver sättas under den nya ledningen.

Jag spelar på raka ettan till 1,60 @ Unibet.

  • Match: Häcken – Kalmar
  • Spel: Häcken (1)
  • Odds: 1,60 @ Unibet
  • Insats: 4/10
  • Spelstopp: 17:30, 15/4

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar