Chelsea – Real Madrid

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Chelsea med Boehly i spetsen har knappast haft någon enkel resa. Valet att sparka Graham Potter för Lampard i syfte att Londonklubben skulle prestera i sluttampen av säsongen, blev misslyckat. Lampard har lett Chelsea i tre matcher, och effekten har snarare blivit negativ. Mer förändring, var troligtvis inte lösningen på klubbens problem. I senaste Champions League-mötet torskade engelsmännen (2-0).

Real Madrid har inte lyckats hålla jämna steg med Barcelona i La Liga denna säsong, men i Champions League har laget bevisat att man fortsatt är att räkna med. De regerande mästarna har nu ena foten i semifinalen. I ligaspelet har klubben inte hållit en lika hög lägstanivå som förra säsongen, vilket gör att man är tretton poäng efter Barcelona efter 29 spelade matcher. Senast vann de dock mot Cadiz (0-2).

Jag spelar på X2 (dubbelchans) till 1,48 @ betsson.

  • Match: Chelsea – Real Madrid
  • Spel: X2 (dubbelchans)
  • Odds: 1,48 @ betsson
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 21:00, 18/4

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar