Chelsea – Real Madrid

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela artikeln:

Chelsea lyckades göra ett bortamål i första semifinalmatchen, det innebär att Real måste pressa framåt, och hemmalaget kan samtidigt ligga och bevaka sin ledning. 1-1-resultat räcker alltså för engelsmännen och för avancemang vid likaläge (0-0) i returmatchen. Chelsea har stark form på slutet, och fortsätter att göra stringenta, defensivt starka insatser. Laget har en förlust på elva senaste CL-matcherna.

Real Madrid har Daniel Carvajal frånvarande, men det lär främst får negativa effekter på deras offensiv. Raphael Varane och Lucas Vazquez kan inte heller spela, men det är spelare som man varit utan ett tag. Om det vill sig illa spelar inte Sergio Ramos, för tillfället pekar det mesta på att han spelar ändå. Det är en viktig spelare som man inte vilar i onödan. Ferland Mendy däremot är väldigt tveksam till spel.

Jag spelar på under 2,5 mål till 1,86 @ ComeOn.

  • Match: Chelsea – Real Madrid
  • Spel: Under 2,5 mål
  • Odds: 1,86 @ ComeOn
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 21:00, 5/5

SpelbolagBonusLänk
comeon1750 kr
Spela här!