Blackburn – Coventry

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Blackburn har placerats på övre tabellhalvan, sedan säsongsinledningen. När ligan slutligen ska avgöras har Blackburn tappat momentum. Klubben har alltså, enbart plockat fem poäng på lagets sex senaste omgångar och riskerar därmed att missa en playoff-plats. Mycket viktiga poäng står därmed på spel när hemmalaget gästas av ett Coventry som är en poäng bakom Blackburn.

Coventry har till skillnad från Blackburn, lurat i vassen strax under toppskiktet, men har dock skaffat sig allt bättre häng på en playoff-plats. På de tretton senaste matcherna har de bara en förlust, och Viktor Gyökeres fortsätter att leverera mål i var och varannan match. Blackburn har totalt sett varit stabila bakåt, men framåt har man inte direkt öst in mål. Här tror jag på en jämn målfattig tillställning.

Jag spelar på under 2,5 mål till 1,75 @ Unibet.

  • Match: Blackburn – Coventry
  • Spel: Under 2,5 mål
  • Odds: 1,75 @ Unibet
  • Insats: 2/10
  • Spelstopp: 20:45, 19/4

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar