Halmstad – BP

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Halmstad har imponerat under säsongsinledningen, trots tufft spelschema. På fyra spelade ligamatcher har Halmstad, två hemmasegrar och två bortaförluster. Det är såklart de två segrarna mot topptippade Stockholmslagen AIK och Djurgården som lovar gott för hallänningarna. I de matcherna har de också visat, att Örjans Vall kan bli den hemmaborg som det önskas bli.

Brommapojkarna gjorde en fin höst, gick förbi dagens motståndare HBK och vann Superettan med sex poängs marginal. Trots det har klubben av många tippats få det tuffare än HBK och så här långt ser den profetian ut att stämma. I premiären hade man inte mycket att sätta emot Djurgården på Tele2 Arena. Därefter föll man med 2-1 hemma mot Malmö FF och senast torskade man med 5-0 borta mot Elfsborg.

Jag spelar på raka ettan till 1,80 @ Unibet.

  • Match: Halmstad – BP
  • Spel: Halmstad (1)
  • Odds: 1,80 @ Unibet
  • Insats: 3/10
  • Spelstopp: 17:30, 29/4

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar