IFK Göteborg – Norrköping

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

IFK Göteborg återfinns på jumboplatsen i Allsvenskan, och har inte producerat mål denna säsongen. Nu i dagsläget finns svårigheter, att finna ljusglimtar, och kritiken strömmar mot flera spelare i hemmalaget. Och ingen har blivit direkt hyllad. Adam Carlén är en spelare som sliter, och Sebastian Eriksson spelar givetvis med mycket hjärta, men det hjälper föga när deras nyckelspelare underpresterar varje match.

IFK Norrköping fick bekänna färg i den förra omgången. Guldfavoriten på bortaplan och Peking fick slita väldigt hårt. Det var tight ett bra tag och Norrköping hade sina möjligheter att hota Malmö. Det blev inte på den vägen och istället rann det iväg i slutskedet av matchen när Malmö utökade till 3-0. Framåt är IFK Norrköping sylvassa i år och Arnor Sigurdsson är förmodligen seriens bästa spelare.

Jag spelar på X2 (dubbelchans) till 1,62 @ Unibet.

  • Match: IFK Göteborg – Norrköping
  • Spel: X2 (dubbelchans)
  • Odds: 1,62 @ Unibet
  • Insats: 3/10
  • Spelstopp: 15:00, 1/5

SpelbolagBonusLänk
comeon1750 kr
Spela här!

Lämna ett svar