Leverkusen – Köln

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Bayer Leverkusen och Alonsos manskap, placerar sig på sjätteplatsen i Bundesliga. Klubben har tagit sig vidare till semifinal i Europa League, där ett dubbelmöte mot Roma inleds nästa vecka. Leverkusen har fortfarande chansen, att även kvalificera sig till Champions League och dessutom en chans att säkra en tung europeisk titel under sluttampen av denna säsong. Hemmalaget är dessutom formstarka.

Köln kommer senast från en förlust hemma mot Freiburg med uddamålet, men hade dessförinnan fyra raka matcher som obesegrade, där gästerna totalt kunde skrapa ihop åtta poäng och därmed skapa en bekväm buffert ned till bottenstriden. Med fyra matcher kvar att spela på säsongen och sju poäng ned till Bochum på kvalplatsen så ser Köln ut att gå mot en stabil mittenplacering.

Jag spelar på raka ettan till 1,64 @ Unibet.

  • Match: Leverkusen – Köln
  • Spel: Leverkusen (1)
  • Odds: 1,64 @ Unibet
  • Insats: 6/10
  • Spelstopp: 22:00, 5/5

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar