Sirius – Elfsborg

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Sirius har kryssat fem matcher under sin säsongsinledning. Uppsalaklubben är nog frustrerade över, att de inte fått utdelningen som önskat. Hemmalaget har förvisso mött ganska tufft motstånd i inledande omgångarna och har även varit det vassare laget i ungefär hälften av matcherna. Dessvärre har spetsen framåt saknats, för att plocka trepoängarna. Detta kan innebära problem på sikt.

Elfsborg har verkligen lyckats växla upp och fortsätter att plocka trepoängare. Laget har fått ett ganska gynnsamt spelschema inledningsvis. De är återigen favoriter när de besöker Studenternas, vilket inte är konstigt med tanke på hur de har sett ut offensivt i de senaste omgångarna. De gick till halvtidsvila med underläge hemma mot Halmstad, men klev ut och gjorde sex mål i andra och körde över dem totalt.

Jag spelar på Elfsborg Draw No Bet till 1,50 @ Unibet.

  • Match: Sirius – Elfsborg
  • Spel: Elfsborg DnB
  • Odds: 1,50 @ Unibet
  • Insats: 6/10
  • Spelstopp: 19:00, 8/5

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar