J-Södra – Eskilstuna

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

J-Södra hade stora problem förra säsongen, men lyckades undvika kvalspelet efter den sista omgången. Spelet känns igen sedan fjolåret, men smålänningarna är nu bättre, särskilt offensivt. Hemmalaget har gjort näst flest mål i ligan med dess tolv fullträffar. Både Pashang Abdulla och Robin Book, återfinns högt upp i skytteligan. Defensiven är dock fortsatt hemmalagets stora problem.

Eskilstuna har inte haft någon strålande inledning till skillnad från fjolåret och är nederlagstippade inför fredagens match. Klubben fick med sig ett oavgjort resultat hemma mot Utsikten senast och har nu tagit poäng i två raka hemmamatcher åtminstone. Borta har det dock sett sämre ut. De inledde med ett kryss borta mot ett formsvagt Örgryte och har sedan dess har man förlorat med 0-3 två gånger om.

Jag spelar på raka ettan till 1,90 @ Nordicbet.

  • Match: J-Södra – Eskilstuna
  • Spel: J-Södra (1)
  • Odds: 1,90 @ Nordicbet
  • Insats: 3/10
  • Spelstopp: 19:00, 12/5

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet1500 krSpela här!

Lämna ett svar