AIK – IFK Göteborg

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

AIK har en bedrövlig säsongsinledning. Andreas Brännström har en mardrömsstart i tränarrollen. Med nyckelspelare som inte presterar och visar vägen, blir det också svårt att nå framgångar. John Guidetti och Viktor Fischer är exempel på detta. Dem har dessutom anfallare, där hemmalaget haft problem med skador och dylikt. Fem poäng har plockats på hemmalagets sju spelade ligaomgångar.

IFK Göteborg har stått för deras sämsta start i ligan sedan år 1970 och utmanar AIK om att vara seriens största krislag. De har i alla fall plockat poäng i tre raka matcher nu efter att ha inlett säsongen med fyra raka förluster, så känslan är att det har börjat gå åt rätt håll. Det är framförallt defensivt som det har börjat se bättre ut efter att Gustav Svensson har klivit ned som mittback.

Jag spelar på under 2,5 mål till 1,75 @ betsson.

  • Match: AIK – IFK Göteborg
  • Spel: Under 2,5 mål
  • Odds: 1,75 @ betsson
  • Insats: 2/10
  • Spelstopp: 19:10, 15/5

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar