Inter – Milan

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela tips:

Inter rivstartade dubbelmötet och plockade en 2-0-ledning redan efter tio minuter förra veckan. Sedan kunde Milan repa sig någorlunda, men man hittade ingen väg tillbaka i matchen. Inte har kopplat grepp om en Champions League-finalplats här. I lördags kväll förlängde dagens hemmalag segersviten till sju raka matcher. Detta sedan klubben besegrat Sassuolo med 4-2, där Simone Inzaghi, valde att rotera.

Milans säsong är på väg att rinna dem ur händerna fullständigt. I lördags stod dagens gäster för en svag insats i bortamötet mot bottenlaget Spezia. Två sena mål av hemmalaget gav en 2-0-förlust som gör att Milan nu har fem poäng upp till Lazio som innehar den åtråvärda fjärdeplatsen. På sistone har Milan visserligen hittat en defensiv stabilitet, men offensivt finns det mycket mer att önska.

Jag spelar på Inter -0,25 (Asian Handicap) till 1,83 @ bet365.

  • Match: Inter – Milan
  • Spel: Inter -0,25 (AH)
  • Odds: 1,83 @ bet365
  • Insats: 3/10
  • Spelstopp: 21:00, 16/5

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar