Bournemouth – Man United

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Bournemouth har redan överträffat de flestas förväntningar inför säsongen. Trots klubbens begränsade budget och små investeringar, har Bournemouth, säkrat ett fortsatt spel i Premier League nästa säsong. Med två matcher kvar, har AFC spelat ihop 39 poäng. De två raka segrarna mot Southampton och Leeds blev avgörande för att säkra kontraktet. Därefter har man åkt på två raka förluster, Chelsea och Palace.

Manchester United har betydligt mer att spela, för då det vore en stor missräkning om laget inte skulle bli bland de fyra bästa. Ett sämre bortaspel har gjort att klubben har tappat mark mot ett Liverpool som fått upp ångan rejält. Inför denna omgången står Man United på 66 poäng. En poäng bakom dem jagar Liverpool som dock har en match mer spelad. Gästerna kommer säkerligen vara väldigt motiverade.

Jag spelar på raka tvåan till 1,50 @ betway.

  • Match: Bournemouth – Man United
  • Spel: Man United (2)
  • Odds: 1,50 @ betway
  • Insats: 3/10
  • Spelstopp: 16:00, 20/5

SpelbolagBonusLänk
100 krSpela här!

Lämna ett svar