Malmö – Häcken

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Malmö har startat säsongen som förväntat och skåneklubben är överlägsna denna säsong. Malmö har endast fokus på Allsvenskan, då man missade europaplatserna förra säsongen. Hemmalaget går mot en ligatitel när åtta seriematcher har spelats. Dess nyförvärv är lyckade och malmö har fått hem Sebastian Nanasi igen. Bredden är bra hos Malmö och de besitters en enorm spets. Klubben är stekheta.

Häcken placeras på tredjeplatsen i Allsvenskan. Senast kunde göteborgslaget vinna svenka cupen borta mot Mjällby (1-4). Häcken ser återigen starka ut efter bottennappet borta mot Halmstad med 1-0. Laget håller en hög högstanivå och är väldigt spelskickliga. Oavsett om BKH toskar nu, kommer de vara med i toppstriden när säsongen summeras. I dagsläget är Malmö dock väldigt heta och känns ostoppbara.

Jag spelar på raka ettan till 1,86 @ betsson.

  • Match: Malmö – Häcken
  • Spel: Malmö (1)
  • Odds: 1,86 @ betsson
  • Insats: 2/10
  • Spelstopp: 15:00, 21/5

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar