Florida – Carolina

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Florida Panthers har möjligheten att avancera vidare till Stanley Cup-final vid seger mot Carolina i detta möte. Klubben spelade final 1996 mot Colorado. Hemmalaget är svårtstoppade och spelar med enormt självförtroende. Även om deras matcher är jämna, lyckas Panthers alltid hitta vägar att hamna på den segrande sidan. Man har 3-0 i matcherserien, och kan dessutom avgöra inför hemmafansen.

Carolina Hurricanes skapade flest chanser framåt förra matchen samtidigt som de endast släppte in ett mål. Trots detta lyckades laget ändå inte vinna mot Florida som vann med 1-0 efter att Sergei Bobrovsky stått för en otroligt bra insats i hemmalagets kasse. Carolina har svårt att ta sig förbi och det syns tydligt att luften börjar gå ur Carolina. Frustration finns och det lär knappast vara positivt i detta läge.

Jag spelar på Florida ML till 1,92 @ betsafe.

  • Match: Florida – Carolina
  • Spel: Florida ML
  • Odds: 1,92 @ betsafe
  • Insats: 2/10
  • Spelstopp: 02:00, 25/5

SpelbolagBonusLänk
betsafe1500 krSpela här!

Lämna ett svar