Öster – Landskrona

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Öster gjorde en imponerande säsongsinledning, men under sista omgångarna, har smålänningarna nu börjat tappa flowet. Idag spelar de toppmöte mot Landskrona. Öster inledde med fyra raka segrar och verkade bli ett starkt topplag. Hemmalaget har dock två raka förluster mot toppmotståndarna GAIS och Västerås. Spelmässigt har Öster dock varit bättre än vad dess resultaten visar och de bör vara favoriter.

Landskrona har sett bra ut på sistone, och ska inte underskattas. Efter en tveksam säsongsinledning har de plockat tio poäng av tolv möjliga i sina fyra senaste matcher och kände nog rejäl medvind efter att ha besegrat Helsingborg. Det är dock svårt att se dem utmana om de högre placeringarna på samma sätt som förväntas av Öster. Hemmalaget har fått tillbaka sina två spelare från avstängning i förra matchen.

Jag spelar på raka ettan till 1,85 @ Unibet.

  • Match: Öster – Landskrona
  • Spel: Öster (1)
  • Odds: 1,85 @ Unibet
  • Insats: 4/10
  • Spelstopp: 19:00, 26/5

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar