Häcken – IFK Göteborg

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Häcken inledde säsongen stabilt, men under senaste tiden, har Hisingenlaget stött på tufft motstånd. I skrivande stund placeras Häcken på tredjeplats i tabellen med sex poäng upp till Malmö och Elfsborg. Därmed är Hisingeklubben i stort behov av trepoängare för att hänga med i toppstriden. I bortamötet mot Malmö visade man åtminstone vilken kvalitet klubben besitter. Hemmalaget skall inte underskattas.

IFK Göteborg har haft en tung säsongsinledning. Laget placeras just nu på negativ kvalplatsen, men har samtidigt lyckats repa sig under senaste omgångarna. Faktum är att dem spelat fem raka matcher utan förlust. Prestationerna har varit bättre än resultaten visar. Svagt målvaktsspel har resulterat i kryssade matcher. Sebastian Ohlsson och Gustav Svensson saknas ikväll, vilket kan innebära stora problem.

Jag spelar på Häcken -1,0 mål (Asian Handicap) till 1,65 @ Nordicbet.

  • Match: Häcken – IFK Göteborg
  • Spel: Häcken -1,0 (AH)
  • Odds: 1,65 @ betsson
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 19:10, 29/5

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar