Ankaragucu – Galatasaray

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Ankaragucu återfinns på tolfteplatsen i turkiska högstaligan. Trots att hemmalaget ännu inte har säkrat kontraktet, skall mycket till för att Ankaragucu, ska hamna på nedflyttningsplats. Klubben har fem poäng till Giresunspor på sextondeplats. Man har stabil form, och hemmalaget har gjort en godkänd säsong som nykomlingar i ligan. Säkrat kontrakt var målet, men jag tror inte man gör det ikväll.

Galatasaray innehar förstaplatsen i serien och kan ikväll säkra ligaguldet vid seger. Gästerna ser väldigt starka och svårslagna ut för tillfället. De har tre raka segrar mot Basaksehir, Istanbulspor och Sivasspor. Galatasaray har fyra poäng till godo på andraplacerade Fenerbache. Man riskerar dock vid en eventuell förlust, att förlora guldet till just Fenerbache, då lagen möts i nästa och sista omgången.

Jag spelar på raka tvåan till 1,52 @ Unibet.

  • Match: Ankaragucu – Galatsaray
  • Spel: Galatasaray (2)
  • Odds: 1,52 @ Unibet
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 19:10, 30/5

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar