Sevilla – Roma

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela tips:

Sevillas säsong har varit en bergochdalabana. Hemmalaget återfinns på elfteplats i spanska högstaligan. Början på säsongen var bedrövlig, men under vårkanten, har hemmalaget plockat poäng. Mendilibar tog över tränarposten, och Sevilla började prestera, särskilt i Europa League. I kvartsfinalen slog de ut Man United och för ett par veckor sedan kunde man även besegra Juventus. Dem ser verkligen vassa ut.

Roma innehar sjätteplatsen i Serie och formen är knappast god gällande ligaspelet. Gästerna har enbart tagit tre poäng på deras fem senaste matcher i Serie A. Däremot har dem likt Sevilla, presterat i Europa. Mourinho har receptet på hur klubbar ska lyckas avancera vidare i cupspel. I kvartsfinalen slog man ut Feyenoord och senast kunde de besegrade Bayer Leverkusen med totalt 1-0 i semifinalen.

Jag spelar på Sevilla +0 (Asian Handicap) till 1,94 @ bet365.

  • Match: Sevilla – Roma
  • Spel: Sevilla +0 (AH)
  • Odds: 1,94 @ bet365
  • Insats: 3/10
  • Spelstopp: 21:00, 31/5

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar