Jönköping – Öster

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Jönköping Södra har verkligen överträffat mångas förväntingar. J-Södra placeras på femteplats efter nio spelade matcher. Imponerande av Södra, som dras med stora ekonomiska problem. På plan, har laget som sagt presterat. Senast kommer Södra från en hemmaseger mot Brage med 4-1. Det tenderar att bli mycket mål när laget spelar. Stark offensiv, men samtidigt en svagare defensiv.

Öster var topptippade inför säsongen och levde upp till förväntningarna, inledningsvis. Laget har dock börjat svaja under sistone. Växjöklubben hade fyra raka matcher utan seger. Dock kom en efterlängtad seger senast hemma mot Landskrona. Detta innebär att Öster placeras på platsen ovanför J-Södra, närmare bestämt fjärdeplatsen. Jag tror på en händelserik och målglad tillställning.

Jag spelar på att båda lagen gör mål till 1,70 @ bet365.

  • Match: Jönköping – Öster
  • Spel: BLGM
  • Odds: 1,70 @ bet365
  • Insats: 3/10
  • Spelstopp: 19:00, 1/6

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar