IFK Göteborg – Mjällby

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

IFK Göteborg återfinns fortfarande i bottenstriden av Allsvenskan, efter tio spelade matcher. Skulle man tappa poäng eller förlora den här matchen, är dem ordentligt illa ute. Göteborgarna måste börja vinna matcher och särskilt detta möte. Klubben får tillbaka Gustav Svensson, som då är mycket viktigt för laget. Sebastian Ohlsson saknas här. Hemmalaget lär vara spelförande, men något avvaktande.

Mjällby är nollade i två raka matcher efter cupfinalen mot Häcken. Tungt för deras del, men det är också något som varit tydligt såhär långt den här säsongen. Gästerna har inte spetsen som laget hade ifjol och det har blivit en utebliven effekt i att Alexander Johansson skulle bli den nya målskytten. Defensiven är prioriterad. När formen är svag, behöver Mjällby spela defensivt för att ta värdefulla poäng.

Jag spelar på under 2,5 mål till 1,76 @ Svenska Spel.

  • Match: IFK Göteborg – Mjällby
  • Spel: Under 2,5 mål
  • Odds: 1,76 @ Svenska Spel
  • Insats: 3/10
  • Spelstopp: 15:00, 3/6

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!

Lämna ett svar