Öster – Utsikten

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Öster var favoriter inför denna säsong. Klubben inledde starkt, men började tappa poäng trots att laget presterade på planen. Hemmalagets styrka är definitivt deras anfallsspel. I smålandsderbyt senast borta mot J-Södra, märktes detta även väldigt tydligt. Tillställningen slutade med 3-2-seger till Öster. Laget hade bra press, förde spelet stora delar av matchen, med tappade in relativt enkla mål.

Utsikten hittas förvånansvärt nog högst upp i Superettan-tabellen. Utsikten är visserligen seriens bästa bortalag, men här har de inte sitt favoritunderlag. Öster har svårt att stänga matcher, och sett lite mer osäkra ut i defensiven. Men på det stora hela har Öster hållit en hög nivå. Utsikten kommer senast från en 2-1-seger mot Örebro. Trots underläge, lyckades Utsikten pressa Örebro till misstag.

Jag spelar på raka ettan till 1,80 @ Unibet.

  • Match: Öster – Utsikten
  • Spel: Öster (1)
  • Odds: 1,80 @ Unibet
  • Insats: 4/10
  • Spelstopp: 15:00, 4/6

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar