Skövde – Eskilstuna

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Skövde placeras på jumboplatsen i Superettan. Västgötarna fortsätter tappa mark i bottenstiden och de behöver naturligtvis börja plocka trepoängare. Skövde undvek förlust nu senast, i ett viktigt bottenmöte borta mot Helsingborg. Det lär emellertid finnas en viss bitterhet efter mötet. Skövde hade nämligen en boll som troligen var över mållinjen. Man är fortsatt segerlösa inför den här matchen.

Eskilstuna hittas tre placeringar ovanför dagens hemmalag, närmare bestämt på trettondeplatsen. AFC har trots allt åtta poäng mer och har stått för en godkänd säsong hittills. Klubben lyckades plocka poäng borta mot Västerås senast. Sett till det motstånd laget har ställts emot, får man också säga att resultaten har varit väldigt bra. Skövde är segerlösa och Eskilstuna har enbart tre förluster hittills.

Jag spelar på X2 (dubbelchans) till 1,65 @ Unibet.

  • Match: Skövde – Eskilstuna
  • Spel: X2 (dubbelchans)
  • Odds: 1,65 @ Unibet
  • Insats: 4/10
  • Spelstopp: 19:00, 5/6

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar