Helsingborg – J-Södra

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Helsingborg återfinns på nästjumboplatsen i Superettan med sex inspelade poäng på tio seriematcher. I senaste hemmamatchen mot bottenkollegan Skövde, kunde inte klubben plocka hem segern och istället var Skövde, närmast segern. Försvaret läcker och anfallet är knappast något som man kan skryta med. Dessutom har HIF varit det sämsta hemmalaget i ligan. Det finns inte så många ljusglimtar här och nu.

J-Södra hittas på femteplats i Superettan och trots deras ekonomiska problem, har gästerna överraskat många denna säsongen. Inga jättestora förändringar i spelatruppen, men Jönköpingsklubben har lyckats med spelatruppen så här långt. J-Södra förlorade i smålandsderbyt senast mot topptippade Öster. Kan gästerna göra en stark defensiv match, som mot GAIS, då finns det goda chanser att plocka poäng.

Jag spelar på X2 (dubbelchans) till 1,53 @ Unibet.

  • Match: Helsingborg – J-Södra
  • Spel: X2 (dubbelchans)
  • Odds: 1,53 @ Unibet
  • Insats: 3/10
  • Spelstopp: 15:00, 6/6

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar