Levante – Albacete

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Levante slutade på tredjeplatsen i Segunda Division. Sluttampen blev mycket jämn, men Las Palmas tog sista direkplatsen till högstaserien, genom ett kryss i den sista matchen. Man hade bättre målskillnad än Levante. Levante avslutade sitt seriespel med två raka segrar. I första playoff-semifinalen mot Albacete på bortaplan kunde de besegra dagens gäster. De hade underläge, men vände matchen till 3-1-seger.

Albacete avslutade säsongen starkt och var obesegrade i sju sista omgångarna. Därmed kunde man ta den sista kvalplatsen. Framförallt har Albacete en stark offensiv och var bäst i hela ligan. Defensivt har man dock inte varit lika starka och det visade sig i den första matchen av detta dubbelmöte. Albacete kommer behöva satsa framåt, och Levante kommer troligen nyttja kontringsmöjligheter.

Jag spelar på raka ettan till 1,85 @ betsson.

  • Match: Levante – Albacete
  • Spel: Levante (1)
  • Odds: 1,85 @ betsson
  • Insats: 4/10
  • Spelstopp: 21:00, 7/6

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar