Sevilla – Levante

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Sevilla har inlett säsongen utan potentiellt viktigare spelare. Samtidigt har klubben en väldigt bra trupp att tillgå både på bredden och spetsen. Sébastien Corchia har inte spelat, men Carlos Fernandez är säkerligen snart spelklar. Julen Lopetegui vill formera truppen och har dessutom många valmöjligheter. Lagets möte mot tyska giganterna, Bayern München, slutade med 2-1-torsk.

Levante har en vinst och en förlust under säsongsinledningen. Laget spelar en mycket offensiv fotboll. Fem gjorda mål hittills vittnar om en stark offensiv, men fem insläppta vittnar om att Sevilla kommer att kunna hota det här laget. Just borta, mot den här typen av lag, tror jag att Levante kommer att få det tungt under säsongen och räknar blint med en vinst för dagens hemmalag, Sevilla.

Jag spelar på Sevilla -1 (Asian Handicap) till 1,72 @ betsson.

  • Match: Sevilla – Levante
  • Spel: Sevilla -1 (AH)
  • Odds: 1,72 @ betsson
  • Units: 6/10
  • Spelstopp: 19:00, 1/10

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar