Viborg – Midtjylland

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Viborg slutade på tredjeplats i Superliga. Detta innebar att Viborg, kvalificierade sig till slutspelet. Viborg slutade på fjärdeplatsen i mästerskapsslutspelet. Det innebär att klubben spelar play off till Conference League. Hemmalaget hade möjlighet att plocka medalj, men klubben lyckades enbart, plocka hem två poäng på deras sista tre matcher. Detta gjorde därmed att Århus gick förbi och tog över tredjeplatsen.

Midtjylland slutade på åttondeplatsen i grundserien och fick spela i nedflyttningsgruppen. Där tog man över sjundeplatsen och får nu spela play off mot Viborg. Midtjylland var helt överlägset i denna gruppen. Laget vann gruppen och satte samtidigt poängrekord. Det säger något om hur fel grundserien gick för laget i höstas. Dagens gäster är formstarka för tillfället och jag tror de har goda möjligheter här.

Jag spelar på X2 (dubbelchans) till 1,58 @ betsson.

  • Match: Viborg – Midtjylland
  • Spel: X2 (dubbelchans)
  • Odds: 1,58 @ betsson
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 21:00, 8/6

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar