AIK – Elfsborg

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

AIK placeras på nästjumboplatsen med sju poäng på elva spelade matcher. Gnaget gjorde emellertid en imponerande insats hemma mot Kalmar, och var förmodligen förtjänta av trepoängaren. Brännström sitter säkert trots hemmalagets svaga start på säsongen och kommer få tiden som krävs för att vända detta. Samtidigt får AIK ingen hjälp av skadeläget. Laget saknar flera spelare här.

Elfsborg är förmodligen Allsvenskans formstarkaste lag för tillfället. Laget är andraplacerade i tabellen, och kommer säkerligen försvåra lägget yterliggare för Gnaget. Alexander Bernhardsson återvänder till truppen inför bortamötet mot AIK under söndagen. Senast tappade man poäng mot Djurgården (1-1). Innan dess hade Boråslaget åtta raka segrar. Jag tycker gästerna känns väldigt underskattade här.

Jag spelar på Elfsborg Draw No Bet till 1,60 @ betsafe.

  • Match: AIK – Elfsborg
  • Spel: Elfsborg DnB
  • Odds: 1,60 @ betsafe
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 15:00, 11/6

SpelbolagBonusLänk
betsafe1500 krSpela här!

Lämna ett svar