Tyskland – Ukraina

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Tyskland är värdnation för fotbolls-EM 2024 och är därav direktkvalificerade. Laget spelar därmed inga kvalmatcher. Därför behöver värdnationen, fylla schemat med träningslandskamper. Qatar-VM blev en stor besvikelse, när Tyskland hamnade på tredjeplats i gruppen. I mars spelade de två träningsmatcher med blandat resultat. Först slog man Peru med 2-0 och sen föll laget med 3-2 mot Belgien.

Ukraina föll i playoff mot Wales och missade därmed förra årets VM. Faktumet att man ändå håller ihop sitt landslag och dessutom presterar ganska bra trots rådande omständigheter är imponerande. I mars inledde man EM-kvalet med tuffast möjliga uppgift direkt i första matchen. Man ställdes mot England på Wembley och det slutade i en 2-0-förlust. Denna match är mer betydelsefull för tyskarna är för gästerna.

Jag spelar på Tyskland -1,5 mål (Asian Handicap) till 1,93 @ bet365.

  • Match: Tyskland – Ukraina
  • Spel: Tyskland -1,5 (AH)
  • Odds: 1,93 @ bet365
  • Insats: 1/10
  • Spelstopp: 18:00, 12/6

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar