Frankrike – Ukraina

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Frankrike har en enormt slagkraftig trupp, anfallsmässigt som försvarsmässigt. De besitter bredd och stabilitet. Hos Frankrike, hittas några av världens bästa spelare, några av världens största talanger. Man lär troligen, dominera landslagsfotbollen i många år framöver. Bakåt har laget en Dayot Upamecano, som ser ut att bli något alldeles extra och framåt har nationen samtidigt Kylian Mbappe.

Ukraina har inte så mycket att spela för eftersom det är en landskamp och det blir tufft ikväll. Frankrike är det laget som samtliga nationer jagar för tillfället, då man är bäst i världen. Ukraina är inte riktigt där, men har en ljus framtid framför sig om den senaste tidens resultat och prestationer håller i sig. Vinst mot Portugal för ett tag sedan visar på styrkan som man kan nå, om man har dagen då allting stämmer.

Jag spelar på Frankrike -1,5 (Asian Handicap) till 1,90 @ bet365.

  • Match: Frankrike – Ukraina
  • Spel: Frankrike -1,5 (AH)
  • Odds: 1,90 @ bet365
  • Units: 6/10
  • Spelstopp: 21:15, 7/10

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar