Vegas – Florida

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Vegas Golden Knights avancerade till Stanley Cup-final med ett knappt favoritskap. Hemmalaget visade stor beslutsamhet i de två inledande matcherna på hemmais. De första matcherna vann Vegas med 5-2 och 7-2. I tredje matchen, kunde Florida studsa tillbaka med en 3-2-seger efter avgörande i förlängning. Senast vann Vegas och därmed har hemmalaget numer tre matchbollar och kan avgöra här.

Florida Panthers har varit den stora underdogen genom hela slutspelet, men gång på gång, har Florida fällt favoriterna på andra sidan. Florida lyckades komma tillbaka i sena matchen och göra den jämn på slutet genom att hämta upp ett underläge på 0-3 till 2-3. Men Vegas hade kontrollen större delen av tiden och vann matchen. Vegas har vunnit 8 av sina 10 hemmamatcher i Stanley Cup-slutspelet.

Jag spelar på raka ettan till 2,00 @ Unibet.

  • Match: Vegas – Florida
  • Spel: Vegas (1)
  • Odds: 2,00 @ Unibet
  • Insats: 4/10
  • Spelstopp: 02:00, 14/6

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar