Rosenborg – Sarpsborg

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Rosenborg är naturligtvis missnöjda med deras nuvarande placering. Hemmalaget har inte fått starten som önskat, med rejäl uppförsbacke efter elva serieomgångar. Känslan är att Bodö/Glimt sprungit iväg gällande guldstriden, därav är Rosenborgs främsta prioritet, att hamna i topp tre. Det finns mer att önska i bägge ändarna av planen och hemmalaget borde prestera bättre än för tillfället.

Sarpsborg är nöjda med att befinna sig på sjundeplatsen. Laget har stått för en stabil inledning med 15 inspelade poäng. De ligger alltså två poäng före Rosenborg och med en match mindre spelad dessutom. Rosenborg har stått för blandade prestationer under sistone, men har kommit igång med målskyttet. Mot ett Sarpsborg som har släppt in mål i nio raka matcher bör de också kunna hitta nätmaskorna.

Jag spelar på över 2,5 mål till 1,64 @ Unibet.

  • Match: Rosenborg – Sarpsborg
  • Spel: Över 2,5 mål
  • Odds: 1,64 @ Unibet
  • Insats: 2/10
  • Spelstopp: 17:00, 25/6

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar